“je intuïtie vertelt je doorgaans al wat je moet doen nog voor je verstand het heeft bedacht”.

 

Sportblessures kunnen iedereen overkomen, zowel bij de recreatieve sporter die zijn conditie wil verbeteren met een wekelijks loopje of bij de competitiesporter die geblesseerd geraakt tijdens een wedstrijd of tijdens de vele trainingsuren.

De oorzaak van pijnklachten door overbelasting ligt vaak dieper dan je denkt. Pijn is een alarmsignaal van je lichaam. Analyse van het letsel en het hele trainingsverhaal laat toe om je lichaam beter in te schatten en te genezen door beter te bewegen.

De therapeuten van Adapt2Balance, zelf 2 gepassioneerde sporters (Triatlon, Mountainbike) zijn ervaren sportkinesitherapeuten die zullen trachten niet enkel de blessure te verhelpen maar vooral de instap naar de trainingen/ wedstrijden te verlagen door voldoende sportspecifieke training in te bouwen alvorens de sport te hervatten en zo het risico op herval te verlagen.

Elke sporter is namelijk uniek en daarom werken we strikt persoonlijk en met een individueel oefenschema. Samen werken we naar een optimaal herstel!

Als je onze site interessant vindt, neem dan even de tijd om dit delen met anderen.